Followers

Thursday, October 1, 2015

Khasiat Vitamin E yang Ramai Tidak Tahu

Salam,

Oktober disambut gembira oleh pengamal Shaklee dengan pelbagai promo best! Omegaguard, GLA dan Vitamin E. Promo terbaru daripada Shaklee, 50% less dengan setiap belian 2 botol Vitamin E tidak wajar dilepaskan! 


Ok saya nak cerita khasiat Vitamin E yang MUNGKIN ramai tidak tahu. Sebabnya, umum maklum yang Vitamin E bagus untuk kulit. Itu memang tak dapat dinafikanlah. TAPI kalau pasangan suami isteri tahu satu khasiat Vitamin E ni, PASTI tak mahu miss ambil setiap malam.. kikik..

OK lah, saya terus fokus kepada khasiat vitamin E yg saya maksudkan ni ya... Jom baca, apa dia ;)

--------
Kelebihan Vitamin E:
  • Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum (Sel Telur).
  • Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal bebas dalam tubuh badan daripada merosakkan sperma dan ovum. Oleh itu, pengambilan Vitamin E yang mencukupi adalah penting bagi menjaga kualiti sperma yang dihasilkan. Taknak la nanti ada risiko dapat anak yang tak sempurna…
  • Merangsang LIBIDO iaitu keinginan seks, kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan. Kekurangan testosteron menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.
  • Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Pengambilan Vitamin E haruslah lengkap dengan Selenium untuk mendapatkan kesan pengambilan yang optimum. Tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.
Haa.. sudah faham maksud saya? Memang tak rugi la amalkan vitamin E ni tau. Especially bagi ibu-ibu yang dah beranak ramai.. kadang-kadang hadapi masalah 'keinginan' tersebut (malu nak sebut :p). Cubalah amalkan vitamin E ni uols. InsyaAllah tak nyosal. 

Dalam banyak-banyak vitamin E di pasaran, kenapa kena pilih Shaklee? (Sebab ada offer less 50% bila beli 2 botol bulan ni?? haha) Ok, sebabnya ia lengkap untuk keperluan tubuh iaitu 400iu, selain ia adalah dari sumber SEMULAJADI dan dilengkapi dengan SELENIUM!

Sumber: sweepearls

p/s: Nak kesan lebih hebat, boleh amalkan vitamin E bersama Alfalfa. Tapi dapatkan konsultasi pengambilannya dari saya dulu ya ;)

Berminat untuk jana pendapatan melalui biz Shaklee, ataupun untuk dapatkan vitamin Shaklee? Hubungi saya segera!


Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Cyberjaya, Bangi; Pengeposan ke seluruh Malaysia!
Klik SINI untuk senarai pengedar Shaklee berdekatan anda! 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...