Followers

Thursday, May 14, 2015

Alternatif yg Lebih Selamat kepada Aerosol (Spray lipas, serangga dll)

Salam,



Ahaks.. tengok gambar pun dah tahu apa alternatifnya kan. Tak saspen langsung. Hehe.. 

Jangan tak percaya, saya dah jumpa alternatif kepada Aerosol yang mengandungi bahan kimia berbahaya tu.. Ya, ia adalah Sabun Serbaguna Basic H!! Semenjak dapat hadiah botol spray ni drp kakak tersayang, kak N.. hidupku kini lebih mudah. Penggunaan Basic H dapat dijimatkan, dan penggunaannya juga dapat di'optimize'kan! Nak lap meja, spray basic H. Nak bunuh lipas, spray basic H. Nampak sekawan semut atas lantai, spray basic H. (Tapi nak spray lalat or nyamuk tak sesuai la kot. hehe). Kita pun tak risau anak terdedah dengan bahan kimia bahaya. Lepas spray kat lipas or semut tu, biar seketika.. pastu lap jer. Berkesan i tell you. Dah lah selamat untuk anak-anak, selamat untuk bumi jugak. 




So, kawan-kawan.. apa lagi.. jom bertukar kpd Basic H. Syukur, Basic H yang out of stock haritu kini dah kembali di pasaran.. Dish Wash yang hot items tu pun dah ada.. Ibu-ibu memang sukakan Dish Wash Shaklee ni sebab dapat selesaikan masalah puting susu anak berkerak. Tak percaya? Jangan percaya.. Order dan cuba dulu ;)


Berminat untuk jana pendapatan melalui biz Shaklee, ataupun untuk dapatkan vitamin Shaklee? Hubungi saya segera!




Aini Hayati Luey

ID Shaklee: 852412

sms/whatsapp: 012-2897359




COD sekitar Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Cyberjaya, Bangi; Pengeposan ke seluruh Malaysia!
Klik SINI untuk senarai pengedar Shaklee berdekatan anda!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...