Followers

Tuesday, April 21, 2015

Pre-loved Jubah to Let Go

Assalamualaikum,

Saya nak offer pre-loved Jubah pada sesiapa yg berminat. Jubah ni baruuuu sangat beli. Nak kata pre-loved pun mcm x patut sbb mmg x pernah pakai pun lagi. Tapi siap dah basuh & iron ya. Tinggal nak sarung n jalan je. Hehe.. 

Reason to let go.. Silap baca masa membeli. Ingatkan nursing friendly, sekali bila dah dpt n try rupanya zip di blkg, bukan di dpn. Huhu.. Ye lah, walaupun Adnin dah pun masuk 2 tahun (semalam), dah anytime je dia akan stop breastfeeding... TAPI dah terbiasa dgn baju nursing friendly ni. Mana la tau kot-kot nak tambah ahli lagi pasni kan. hehhe..

So, nak offer kpd tuan baru.. Harga sgt berbaloi. 


Detail jubah: 
warna : purple pink 
Saiz: M (rujuk carta di bawah utk ukuran)
Material: Roberto cavalli satin (sejuk & mudah digosok) 
Tangan cuff bergetah 
Dihiasi dgn kain thai silk atas lengan & tepi baju 



Jika berminat, boleh whatsapp saya di nombor ni ya 012-2897359. 

Terima kasih!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...