Followers

Thursday, October 16, 2014

ESP Bagus untuk Ibu Menyusu yang Nak Slim?

Salam,


Ramai juga customer saya di kalangan ibu menyusu yang sukakan ESP ni bukan semata-mata kerana bagus untuk tenaga, atau milkbooster. Tapi 'side effect' lain yang buat mereka jatuh hati dgn ESP ni ialah ia bantu mengenyangkan perut. Bila diambil pula dgn suplemen lain utk bakar lemak seperti lecithin atau omega, kesan dia memang terbaik! Kenyang, membuang pun lancar..TAPI bukanlah bermakna dah minum ESP ni tak perlu makan nasi dah ye. Ia sekurang-kurangnya membantu kita untuk tak banyak sangat mengunyah jajan yang tak berkhasiat dan banyak kalori tuh. Akak ni cerita lagi...
"Masa tu kuat berpeluh bila buat kerja. And makan xde nak melantak je... wpun x mkn byk, susu bdn still ada. Selalunya kalau diet, sure susu badan affected kan. Ni alhamdulillah, ok"

Pengalaman saya sendiri dengan ESP ni, kalau saya minum dalam jam 7 pagi sebelum keluar ke pejabat, insyaAllah perut tu takdelah lapar. So bila nak beli breakfast tu takdelah memborong macam seminggu tak makan! Maklumlah, ibu menyusu ni perut tu lapar sokmo. Then kalau bfast lambat sikit dlm jam 9 lebih pun ok lagi. So tahan la sikit perut tu, takdelah kol 11 dah berbunyi minta diisi lagi.

Kalau nak baca lanjut tentang ESP ni, bolehlah baca di link ni ya.. Banyak sangat khasiatnya. Tak cukup satu entry kalau saya nak cerita.

Saya doakan hari ini menjadi hari yang proaktif dan produktif buat kita semua. Moga Allah murahkan rezeki kita. Ameen!

Berminat untuk jana pendapatan melalui biz Shaklee, ataupun untuk dapatkan vitamin Shaklee? Hubungi saya segera!

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Cyberjaya, Bangi; Pengeposan ke seluruh Malaysia!
Klik SINI untuk senarai pengedar Shaklee berdekatan anda!

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...