Followers

Saturday, August 23, 2014

Resepi: Banana ESP Shake

Salam,



Resepi yang sangat mudah dan sesuai buat mereka yang berdiet! Untuk sahur, buka puasa atau sebagai minum pagi @ hi-tea pun sesuai sangat. Baik minum shake ni drp makan benda2 yg kurang berkhasiat kan.. Shake ni sangat mengenyangkan!

Bahan-bahan:
1 biji pisang
1/2 cawan susu full cream @ segar
1 cawan air sejuk
1-2 sudu besar ESP
*Ini hanyalah anggaran. Boleh ubahsuai ikut selera. Kalau ikut sukatan saya ni, agak pekat shake yg dihasilkan sebab saya boh 2 s.b ESP & pisang pun agak besar. Boleh lebihkan susu atau air sejuk utk kurangkan kepekatan shake.

Caranya:
Masukkan kesemua bahan di atas ke dalam blender dan blend hingga smoothhhh...
Kalau ada shake n take tu lagi bagus, boleh terus slurrpp.. Kalau takde macam saya guna blender biasa, tuanglah dulu ke dalam gelas besar dan minum. :)


Berminat untuk jana pendapatan melalui biz Shaklee, ataupun untuk dapatkan vitamin Shaklee? Hubungi saya segera!

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Cyberjaya, Bangi; Pengeposan ke seluruh Malaysia!
Klik SINI untuk senarai pengedar Shaklee berdekatan anda!

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...