Followers

Thursday, July 10, 2014

Welcome to the Club, Adnin!

Assalamualaikum!

Alhamdulillah.. kini Omegaguard telah bertambah seorang lagi peminat!! Ya.. tak lain tak bukan, si Adnin laa.. haha.. 

Malam tadi buka botol Omegaguard yang baru. Test masukkan sebiji dalam mulut Adnin. Amboi.. suka dia.. kunyah-kunyah..Pastu bagi botol Omegaguard kat ibu soh bukak. Nak lagi lettew!! Sabar je lah.. Adnin baru 1 tahun 2 bulan. So ibu bagi selang sehari je la ye sayang... hehee..

Tengoklah telatah Adnin ni.. Marah-marah bila ibu x ikut permintaan dia ;p



Omegaguard ni adalah minyak ikan yg mengandungi DHA yg bukan saje bagus utk perkembangan minda anak-anak.. Ia juga bagus utk masalah ekzema dan lelah.. Malah, bagus utk kuatkan sistem imun tubuh.

Lagi bagus (eh. brp kali bagus da..) tambah Chewable C & Mealshake utk nutrisi anak2 yg lebih lengkap!


Ok lah, takmo cakap banyak.. Nak order Omegaguard dan/atau Chewable C, dan/atau Mealshake, jom klik button bawah ni ;) Mudah je sekarang nak order Shaklee. Jgn takut-takut nak klik button tu ya. 

Sila KLIK utk order produk menggunakan kad kredit atau kad debit!
Jangan risau, anda tetap boleh dapatkan konsultasi percuma daripada saya. Saya tahu siapa customer saya.. :)

Berminat untuk jana pendapatan melalui biz Shaklee, ataupun untuk dapatkan vitamin Shaklee? Hubungi saya segera!

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!
Klik SINI untuk senarai pengedar Shaklee berdekatan anda!

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...