Followers

Monday, March 3, 2014

Ekspo Buku Islam 10 Putrajaya

Salam,

Seronoknya! Akhirnya jumpa juga buku yang dicari-cari. Secara tak sengaja pula tu! Hehe.. Kisahnya Jumaat lepas ambil cuti untuk uruskan beberapa perkara. Ternampak poster Ekspo Buku Islam kat sebelah bangunan pejabat MAS. P3 tu... Pi la terjah kejap. Waahhh.. suka! Suka!

Rich Dad Poor Dad kena beli next time. Hari tu tak cukup cash. hehe..

Jom! Kawan-kawan... banyak buku best-best kat Ekspo ni. Last day Ahad ni 9 Mac 2014. Sempat lagi.. Asingkan gaji tu.. beli buku-buku bermanfaat. Jom jadikan membaca budaya kita!


Jom layari : http://ekspobukuislam.com/v2/ 


Actually, tak sempat nak round habis pun ke semua booth. Sebab nak reserve untuk bawak anak-anak pulak nanti. Sekali imbas nampak banyak buku kanak-kanak yg menarik.. Hari tu sempat singgah booth PTS je. InsyaaAllah harap dimurahkan rezeki untuk terjah sekali lagi dengan family sebelum tamat tempoh..

Hubungi saya untuk dapatkan vitamin Shaklee anda:

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!

1 comment:

lilieyz said...

salam kenal..nampak gaya saya dah terlepas event ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...