Followers

Monday, March 10, 2014

Bila Anak Join Kelas Ibu

Salam,


Entah kenapa tiba-tiba Fikry nak ikut ibu sekali ke kelas Shaklee. Ibu ok je. Fikry so far behave sangat kalau dia sorang-sorang. Kalau ada geng (abang-abang) haru jugak dibuatnya. 

Kelas Ibu kali ni sekejap aje. 2-5 petang. Nak pergi sangat sebagai 'kick off'  cycle baru Shaklee bagi 2014-2015. Lokasi pula boleh dikatakan dekat... Kat Hotel Concorde, Sepang. Downline pun ada beberapa orang yang nak join sekali, tu yang lagi bersemangat! Hehe... 

Sampai hotel dah dekat 1.45 tghari. Lepas daftar terus gi solat dulu. On the way ke surau terserempak dengan Cik Yut. Solat dulu dengan Fikry (suruh duduk tepi takmo, nak solat dgn ibu). Lepas tu sementara Cik Yut Solat saya pegang babynya yang sangat baik dan comel ni!




Habis solat, masuk bilik seminar. FULLHOUSE! Mujur dah booking seat siap-siap sebelum gi solat tadi. Kalau tak terpaksa la berdiri je kat belakang. huhuu..

 Fikry dah keluarkan buku dan pen untuk catat nota la sangat




Pukul 3+ Fikry dah bersuara 'Nak balik..nak balik'.. huhu.. 'Lapar..' Nasib baik ada beli roti kat Petronas. Dah makan sikit, sambung berkarya lagi.. hehe..




Akhirnya jam 5 petang kelas pun habis.. Boleh la kita balik ya Fikry. hehe...

Bila tanya, lain kali nak ikut ibu pegi kelas Shaklee lagi? "Tak nakkkk" 



Hahahah...


Hubungi saya untuk dapatkan vitamin Shaklee anda:
Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...