Followers

Thursday, March 13, 2014

Berpantang dgn Shaklee - Badan Rasa Lebih Cergas Walaupun Malam-malam Berjaga Menyusukan Baby

Assalamualaikum,


Saya berkenalan dengan Esther pada bulan Ogos 2013, di mana pada masa tu beliau ingin beli Set Berpantang Shaklee dan nak join jadi ahli. EDD beliau adalah pada bulan Disember ya.. lagi 4 bulan! Awal kan preparation beliau. Ehehe.. 

Hari ini saya nak kongsikan pengalaman beliau berpantang dengan suplemen Shaklee, dan ternyata beliau amat berpuashati!  
Hari ni dah 34 hari umur Nathalea..my second daughter..supplemen shaklee yang saya ambil merupakan ESP,vit C, vitalea, zink dan ostematrix...well,sebenarnya saya sekadar mao cuba,sebab anak pertama dulu saya guna produk Am***..i dont feel it helped a lot la time tu.plus,banyak produk yang disertakan itu saya tak guna...membazir ja rasanya...so i decided to just buy a product than is eaten instead of a variety of products.

Hasilnya,saya sangat berpuas hati..luka cepat sembuh,rambut tak gugur,rasa lebih cergas walaupun mlm2 berjaga menyusukan baby..air susu pula sememangnya meriah..selepas ni akan order Alfalfa pula untuk boostkan lagi air susu..
Tapi,air kosong memang kena minum banyak..dan makan supplemen ikut arahan yg dtetapkan...

Sumber: faitshaklee



Jika anda berada di sekitar Kuching, boleh hubungi Esther untuk dapatkan suplemen Shaklee. Free consultion dengan setiap belian!



Jom follow blog Esther: http://faithshaklee.blogspot.com

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

2 comments:

Norhasniza Khalid said...

mama singgah datang menjenguk...

husna yusof said...

salam singgah bw dari blog mamaniza, sempat menabung banyak2 hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...