Followers

Tuesday, February 4, 2014

Lagi Isu Halal Shaklee

Assalamualaikum,

Biasalah.. barang fames ni ada je bendanya yang nak dijadikan isu. Takde isu pun orang cari dan gali untuk dibuat isu. Hehe.. Shaklee antara yang tak terlepas lah. Tapi isu-isu itulah yang menguatkan lagi Shaklee ni. Tak percaya? Kalau tak.. takkan lah Shaklee dapat bertahan lebih 50 tahun, betul tak?

Baru-baru ni, kecoh tentang status Halal Shaklee. Kat FB nampak seseorang buang habis lecithin dan omegaguard ke dalam tong sampah.. Aduhhh.. sayangnya! Kononnya 'was-was' dgn status halal Shaklee! Ada juga saya terima printscreen orang sms ke hub halal Jakim dan maklumbalas drp Jakim, 'Shaklee tak pernah mohon sijil Halal drp Jakim'.. Lebih kurang gitu lah. Of course la tak pernah. Sebab Shaklee dapat sijil Halal ISA, iaitu Islamic Services of America, badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Harap semua jelas tentang ini ya. Tak payah la nak cipta fitnah-fitnah ni...

Sempena tahun 2014, Shaklee telahpun memperbaharui sijil Halalnya.. boleh klik link ni untuk dapatkan sijil Halal Shaklee yang terkini.


Harapnya tiada lagi yang masih was-was atau ragu-ragu untuk consume Shaklee ya. Mencari yang Halal itu fardhu. Tapi janganlah yang halal dikatakan haram pula. Zalim namanya tu.. ;)


Hubungi saya untuk dapatkan vitamin Shaklee anda:

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!


** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...