Followers

Monday, January 27, 2014

Mekap untuk naikkan seri ;)

Oooo.. saya bukan nak cerita tentang set Kecantikan Shaklee ya. Tapi nak cerita.. bukan orang pompuan je yang boleh mekap. haa..

Gambar pun bila dah dimekap dan ditouch-up.. Berseri-seri jadinya. hehe..

BEFORE



AFTER

Sekarang ni semua di hujung jari kan. Nak mekap gambar, jadikan poster menarik boleh gunakan apps je dalam henpon. Tak perlu on PC. Nak bisnes online apa pun sekarang sangat mudah. Di mana-mana ada internet, ada gadget (smartphone), dah boleh ON. Google, edit, share. Doa banyak-banyak. Hehe..

OK lah..sesiapa berminat nak dapatkan set penyusuan triple M ni boleh contact saya mahupun mana-mana wakil saya di sini. Special price sempena promo Alfalfa!

Hubungi saya untuk dapatkan vitamin Shaklee anda:

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...