Followers

Wednesday, January 15, 2014

Rahsia Kulit Lebih Cantik, Segar dan Bermaya

Apakah rahsianya? Hehe.. Kini bukan lagi rahsia... ;) 


Set Kecantikan Euphoria + Alfalfa!!

Saya cuma nak kongsikan testimoni seorang pengguna Shaklee yang telah mengambil Set Kecantikan Euphoria (B complex, Vitamin C & Vitamin E) dan Alfalfa Complex secara istiqomah selama 3 bulan! Ketara kan perbezaannya? Dahlah memang comel dengan lesung pipit di pipi.. Kini bertambah comel lagi. Jom baca apa kata beliau...
 


Sebelum ni Cik Yan memang ada masalah jerawat. Walaupun bukan jerawat batu, tapi kesan parut jerawat memang kurang menyenangkan kerana mengambil masa yang lama untuk hilang. Biasanya belum pun hilang parut lama, jerawat baru pula timbul. Kulit pun agak kusam dan tak bermaya.

Dah bermacam jenis produk luaran yang Cik Yan cuba. Ada yang ok dan ada juga yang semakin memburukkan keadaan. Kalau ada yang berkesan pun, tidak berpanjangan.. masalah yang sama akan timbul lagi. Alhamdulillah, terbuka hati Cik Yan nak cuba pulihkan masalah kulitnya dari dalaman dengan mengambil suplemen SHAKLEE.

Bulan pertama, perubahan wajahnya tidak begitu ketara. Tapi bila masuk bulan kedua, kawan-kawan dan ahli keluarga mula menegur wajah Cik Yan semakin berseri - kebanyakan parut dah pudar, dan ada yang hilang!

Tips daripada saya, selain pengambilan yang konsisten dan penuh disiplin, pastikan juga minum air masak yg mencukupi kalau nak kesan yang best ok!

+

 Kredit: Bigsmilezone
Hubungi saya untuk dapatkan vitamin Shaklee anda:

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...