Followers

Tuesday, January 21, 2014

Kepada Ibu Menyusu: Apakah MILKBOOSTER TERBAIK Anda?

Assalamualaikum,

Halba, oat, bayam, minyak zaitun, horlicks, durian.. amboi.. panjangnya list milkbooster! Bukan semua ni boleh jadi milkbooster kepada semua ibu menyusu. Betul tak? Ada orang kata, apa sahaja makanan/minuman yang kita suka, boleh menjadi milkbooster kpd kita. Mungkin ada betulnya. :)

Bagi saya sendiri, antara milkbooster saya adalah oat, horlicks, kurma.. durian pun ye jugak rasanya..tak ketinggalan, ESP dan alfalfa!

Bagi yang dah cuba macam-macam untuk naikkan penghasilan susu badan namun masih belum berhasil, apa kata cuba produk Shaklee pula. Kami menyediakan set penyusuan Shaklee yang lengkap. Boleh klik di sini untuk info lanjut. Mana tahu, ia adalah milkbooster terbaik untuk anda!

Ok, jom baca apa kata ibu menyusu yang telah mengambil alfalfa..

Testimoni:
Assalam...ni just nak share ttg set berpantang n menyusu shaklee...slama ni just baca org nye...hhihhiii...saya start mkn alfafa br 1 week...pg td kul 5.30am after susu kn bb..saya g pump balance susu utk wat stock..then aftet selesai..sy ambl 1 cawan esp + alfafa...after 1hr, sy dpt rs miss B start to fullfill...so...so...so..amazing...
- Puan Nur Izzana
Salam all, sy dh try esp + alfalfa selama sebulan setengah(alfalfa baru seminggu).Alhamdulillah ada perubahan,jika sblum nie perut buncit skrg dh kurang sikit.baby sy pn dh x mengamuk bila bf,sbb ckup utk dia.bila ptg sy blk keje ambil dia dr rmh babysitter dia dh x sabar2 nk menyusu dgn sy.thanks Ariel Damia Farhana sbb memperkenalkan produk shaklee pd sy (^_^)
 - Puan Lyna Majid
Salam..hari ni saya nak share testimoni sendiri..selalu dok baca orang punya jer..hehehe..sy telah gunakan set slimming shaklee utk ibu menyusu..selama 3 minggu ini,saya dapat turunkan berat 2kg...alhamdulillah..susu badan pun makin bertambah..sukanya rasa..thanks to nana...satu lagi yang best, saya juga telah perkenalkan alfalfa kepada ibu mertua saya untuk kesihatan dalamannya..maklumlah orang berumur ni banyak 'loose'kan..yang paling bestnya dia cakap badan dia makin ringan bila bangun pagi dari tidur n lenguh2 badan nya dah berkurang..Alhamdulillah HEBAT Alfalfa ni yer...
- Puan Nur Azzura

Hubungi saya untuk dapatkan vitamin Shaklee anda:

Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412
sms/whatsapp: 012-2897359

COD sekitar Putrajaya; Pengeposan ke seluruh Malaysia!

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...