Followers

Monday, September 2, 2013

Serupa Tapi Tak Sama

Assalamualaikum...

Kelmarin dok 'selongkar' gambar-gambar lama dalam FB dgn anak-anak. Terkekek-kekek ketawa tengok gelagat dorang. Semua tak percaya itu adalah mereka di waktu muda. hehe... 

Yang paling tak dapat terima adalah Fikry bila tengok gambar dia masa baby. 

"Ni Adnin la!!" haha... 

Tapi sungguh.. sebijik muka Fikry si Adnin ni.. Kalau orang (especially sedara-mara) jumpa Adnin pun akan berkata 'muka Fikry la..' hehe... 

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>>

>>

Cuba teka yang mana satu Adnin & yang mana Fikry...



Yang pasti tang rambut tu lain sikit. Adnin rambut pacak ikut Bangah. hehehe...
(Jangan tertipu dgn baju otromen tu ya. Ada kisah di sebaliknya... hehe)

p/s: Nampak gaya kena print out gambar-gambar lama buat kenangan.. banyak tangkap gambar je tapi jarang sangat nak print .. harapkan FB je nak tgk gambar-gambar lama. Kalau FB tutup kedai???! huwaaa..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...