Followers

Friday, September 27, 2013

Ameda Lactaline Dual Breast Pump to Let Go

Assalamualaikum,

Sayang sebenarnya nak let go pam Ameda ni. Tapi kalau dah tak digunakan tu.. dikepam je pun buat rugi je. Baiklah dicarikan tuan yang baru. Dulu berangan nak dapatkan double breastpump. Sudahnya guna pam manual Avent yg dah berumur 5 tahun tu jugak. Dah bukak kotak, tapi plastik tak bukak pun lagi.. tengok-tengok lepas tu simpan balik. Dalam hati kata nanti.. nanti.. hah.. sampai sekarang tak guna pun.. 

Inilah pamnya yang dimodelkan si Adnin. hehe.. nampak lebih menarik tak? kikikih... Ok lah.. sesiapa yang sedang mencari double breastpump.. rebutlah peluang ni ya. hehe.. nak baca review pasal Ameda.. salah satunya di sini... Saya baca review Erna tu yang tertarik nak beli Ameda dulu. 

Serba sikit info..
Seperti brand NEW, tak digunakan lagi
Beli bulan Mei hari tu.. so masih ada warranty hingga Mei 2014
Operate guna letrik & bateri
Ada FREE GIFT sekotak autumnz storage plastic bag (25 pcs)
Market price adalah RM888.. harga saya tentunya special

SERIOUS BUYER boleh hubungi saya pada nombor di bawah ..

sms/whatsapp: 012-289 7359


 Thank you!

- ALHAMDULILLAH, SOLD! -

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...