Followers

Friday, August 23, 2013

Advanced Joint Health utk sendi yang sihat

Joint Health Tablet (JHT) Shaklee adalah makanan tambahan yang memelihara kesihatan sendi-sendi tubuh badan. Dalam tubuh badan kita terdapat beberapa sendi yang sering bekerja bagi memastikan setiap pergerakan dapat dilakukan. Diantara sendi-sendi badan adalah:


Bayangkan jika salah satu sendi gagal berfungsi, pastilah pergerakan jadi terbatas. Lebih-lebih lagi kita memang hidup dalam keadaan yang serba aktif. Kesihatan sendi dapat dijaga dengan mengambil makanan dan makanan tambahan yang ada fungsi memelihara sendi. Joint Health Tablet Shaklee adalah salah satu pilihan yang terbaik kerana kesan yang cepat akan diperolehi. Melalui ujian klinikal, sakit sendi akan berkurangan dalam masa 5 hari sahaja. Bagaimana Joint Health Tablet Shaklee memberi kesan dalam masa 5 hari?

  1. menyokong keselesaan sendi (ekstrak boswellia yang ada di dalam JHT ini akan halang bahan kimia dari terbentuk dan menyerang tulang rawan)
  2. bertindak sebagai kusyen (ekstrak jagung berfungsi mengekalkan tulang rawan)
  3. memelihara tisu penyambung yang sihat (kandungan zinc, manganese, vitamin c dan copper akan bertindak membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan menjadi komponen tisu penyambung)
** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 

Boleh hubungi saya melalui:sms/whatsApp: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...