Followers

Saturday, June 15, 2013

Adnin dan herbal blend cream

Assalamualaikum!

Halu.. ada ke yg rindu sama ini budak tecit? Hehe.. Dah lama x post gambo si kenit ni. Ibu dah abis pantang ni, apa lagi.. panjang ler kaki.. hehe. Meh cuci mata dulu

Tidur sekarang ni memang xde maknanya nak bedung-bedung. Freestyle je. Kalau abang-abangnya dulu, tidur meniarap. Tapi Adnin sekarang nak biasakan dia tidur mengiring. Ok la..kurang terkejut. Tapi kalau dah ngantuk sgt.. terlentang gitu je pun tidur lama. 


Fikry & Faeq sekarang pun dah pandai nak kiss-kiss adik. Belajar dari Along la.Sikit-sikit nak kiss adik. Gomol adik. Adik rileks je..ibu yg rimas. Huhu..



Gambar ini ditujukan khas buat aunty Dina yg rindu kat saya. Aunty boleh lah tambah baby kalau rasa saya comelll..hihi..


Ok nak cerita pasal herbal blend cream pulak. Mungkin sebab cuaca panas atau memang kulit baby baru lahir agak sensitif, habis naik ruam kat muka Adnin. Berbiji-biji dan merah. Abang-abang sibuk tanya kenapa muka baby ada jerawat?? Huhu.. alhamdulillah, bila ikhtiar sapu krim Herbal Blend Shaklee..nampak perubahan positif.  Dah tak merah-merah lagi cuma masih berbiji sikit. Kulit tang pipi pun dah semakin halus walaupun nampak masih kering. Ikut kulit ibu kot, jenis kering. So ibu sapu 2x sehari. Walaupun ia tertulis 'mentholated', tapi Adnin xde pulak nangis sebab muka jadi panas atau berangin bila disapu herbal blend cream. Maybe sikit sgt mentholnya n x terasa pun. Krim ni juga sesuai untuk atasi ruam diapers..adnin x pernah lagi la tapi ramai ibu yg dah cuba..memang efektif! Dan yg pasti, krim ini BEBAS PARABEN! Ia diperbuat drp bahan-bahan semulajadi sahaja! Siapa kata krim2 wajib ada sedikit paraben??? Dia x kenal shaklee lagi kot. Hehe.. Walau mcm mana pun, semua dgn izinNya jua.

Ok lah..Adnin pun dah lena balik..boleh la ibu sambung zzzz. Update through henpon je ni. Jadilah buat melepas windu... sesiapa nak cuba krim Herbal Blend ni..boleh hubungi saya ya.

Shaklee Independent Distributor:
♥ Aini Hayati Luey (boleh add saya di fb)
♥ Id 852412
♥ Sms/whatsapp: 012-2897359
♥ ainihayati[@]gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...