Followers

Saturday, March 2, 2013

Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung

Assalamualaikum,

Mungkin ramai ibu yang aktif fb biasa dengar page Persatuan Ibu2 Comel Mengandung (PIICM) ni. Saya sendiri pun selalu je nampak page ni. Selalu nampak kawan-kawan share status, gambar, info dari page ni.. Tapi tak perasan pulak yang rupanya saya belum like pun page ni. haha.. Hinggalah satu hari tu, ada seseorang cadangkan saya like page ni. Owh.. saya tak like lagi rupanya? Sabar je lah. 

Woww.. tengok fan page ni dah cecah 80k+ (pada waktu tu) Mesti hebat page ni. hehe... Dan memang pun.. Macam-macam info tentang kehamilan, penyusuan, kekeluargaan dan banyak lagilah yang dikongsikan dalam page ni. Mommies kat sini pun semuanya sporting belaka! Bila persoalan dikemukakan, ramai yang share pendapat dan pengalaman. :)


So, tunggu apa lagi? Kalau anda ibu mengandung, menyusu, surirumah, bekerjaya, wanita... jom like page PIICM. Banyak info berguna tau!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...