Followers

Friday, March 29, 2013

FAB BABY BAZAAR is back!! Kali ni hadir sebagai pembeli je ler

Assalamualaikum,

Nampaknya Fab Baby Bazaar yang ketiga ni dapat tengok dari kejauhan je lah. Kalau nasib baik dapatlah singgah menyopping. hehe.. Bahaya ni. Maklumlah dah dekat-dekat nak due ni, kang semua rasa nak beli. huhu.. Oh ya, bazaar kali ni lebih meriah uolss.. Tiga hari tu! Bermula Jumaat ni hingga Ahad tau! Rugiii sangat sapa tak pergi jengah. 

Apa yang buatkan Fab Baby Bazaar ni berbeza drp Baby Expo yang lain dan sangat dekat di hati saya ialah, firstly dari first event lagi dah join... Secondly sebab majoriti vendors yang buka booth adalah mommies atau small businesses. Bukan big companies. Jadinya bila kita spend duit membeli di booth-booth kat situ, kita sebenarnya membantu mommies ini mengukuhkan ekonomi keluarga mereka. Ala-ala berbelanja sambil membantu. boleh ke gitu? hehe... Kalau saya la kan, bila terfikir nak beli apa-apa barang keperluan, especially utk baby la kan sekarang ni, saya akan search kat fb or google dulu... cari small businesses yg jual. Kadang-kadang harga agak kompetitif dan murah jugak compared kalau beli kat kedai-kedai besar. Kalau tak jumpa sangat baru lah cari kat luar sana :) Rasa macam puas pulak dapat 'bantu' mommies ni in such a way. Siapa yg macam saya? :p

Ada sikit gambar kenangan masa Fab Baby Bazaar kat SACC Mall Shah Alam :)

Gerai kitorang hari tu..



Bersama Biz Partner, Adzah



Bersama customer pertama pada pagi itu, kak Lin

Okaylah, walaupun kali ni saya tak join buka booth dgn biz partner, tapi booth Shaklee tetap ada uols! Jangan lepaskan peluang HARGA SPECIAL untuk pembeli di Fab Baby Bazaar nanti ya! Silalah cari Puan Adzah Adam & Farah Liyana. Ini page & blog diorang... Let's Be Beautiful Together | Empat Tahun & Farah Healthcare.



Fab Baby Bazaar akan berada di Space u8 - Malaysia's 1st Eco Mall SHAH ALAM pada tarikh berikut:

29th March - Jumaat (booth dah mula dibuka)
30th March - Sabtu (FULL BOOTH with ACTIVITIES & CONTESTS)
31st March - Ahad (FULL BOOTH with ACTIVITIES & CONTESTS)

BABY FAIR - COLOURING CONTEST - BABY COSTUME CONTEST - HOT MOM CONTEST - FUN GAMES - POP QUIZ - CELEBRITIES -

Ok.. jumpa di sanaaaa... :)


1 comment:

eika_jps said...

salam perkenalan....bestnya klu ada event mcm nie kat penang skrang sbb nak gak beli barang baby...maklumlh dah dekat nak due...awak bila duenya...?

jemput singgah blog eika yer...mak budak baru belajar menulis...

http://atikarafina.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...