Followers

Tuesday, November 27, 2012

Ingin lebih slim dengan Shaklee? Tapi Bajet Kecil?

Assalamualaikum...


Alhamdulillah, ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan, yang penting kini lebih sihat.. dengan Set Slimming Euphoria :)

Jika anda mempunyai kekangan bajet, poket tak berapa nak gemuk.. Tapi ingin mendapatkan tubuh yang lebih slim, kami boleh bantu. Dengan set Slimming Bajet, ia tidak mustahil.

Dalam set ini, terdapat 3 suplemen utama yang membantu dalam penurunan berat badan:

Herblax - Berfungsi membersihkan usus, membuang toksin yang telah terkumpul sekian lama dalam usus. Dengan kata lain detox.. Seterusnya membantu badan menyerap vitamin dengan lebih baik.

Lecithin - Dikenali sebagai natural emulsifier. Membakar dan mencairkan lemak termasuk kolestrol jahat yang tidak diingini daripada badan.

Alfalfa - Bertindak sebagai fiber untuk membuang segala lemak yang telah dibakar tadi keluar dari sistem badan.

Dengan mengamalkan tips (yang akan saya kongsikan dengan setiap belian) serta mengamalkan gaya hidup sihat, insyaAllah anda akan berpuas hati dengan hasilnya.

Nantikan testimoni pengguna yang akan saya kongsikan dalam entri akan datang.. Stay tune! :)

** Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 

Boleh hubungi saya melalui:

♥ pm: Aini Hayati Luey
♥ ID Shaklee: 852412
♥ sms/whatsApp: 012-289 7359
♥ emel: ainihayati[at]gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...