Followers

Wednesday, November 14, 2012

Bagaimana nak mendaftar sebagai pengedar Shaklee & Apa Kelebihannya?

Alhamdulillah, ramai geng Euphoria Shaklee yang tersenyum lebar 12hb lepas bila dapat bonus Shaklee. Boleh dikatakan ramai yang dapat bonus berlipat-ganda bulan ni. Macam mana pun, jangan lupa untuk ucapkan rasa syukur kepada yang Maha Memberi. Moga dengan lebihan rezeki yang Allah beri, kita tak lupa untuk beri kembali kepadaNya. 

Jika anda turut berminat untuk bersama-sama menjana pendapatan melalui Shaklee, sama ada secara part-time mahupun full-time, di sini saya terangkan serba sedikit cara untuk jadi ahli, kelebihan serta keseronokan buat bisnes Shaklee.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee 
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 852412 (Aini Hayati Luey) sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?
1) Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.

2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.

3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui group fb tertutup khas untuk ini.

4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Shaklee adalah bisnes MLM. Namun dalam kumpulan kami (Euphoria), tiada istilah head-hunting. Kami ditekankan akan kebaikan produk dan pemasaran produk adalah keutamaan. Ini kerana kami yakin dengan mutu dan keberkesanan produk Shaklee, maka apabila customer sendiri telah merasainya, secara tidak langsung mereka akan teruja untuk menjadi ahli bagi mendapatkan kelebihan sebagai pengedar Shaklee.



Jom baca apa kata mereka yang telah merasai Bonus Shaklee yang tiada hadnya:


Saya sangat setuju dgn Norizan. Saya lebih ternanti-nantikan pertengahan bulan di mana Bonus Shaklee lebih mengujakan daripada gaji kerja hakiki saya (bukan tak bersyukur ;p). Mana taknya, gaji saya habis digunakan untuk bayar segala bil, hutang dsb. Dengan bonus Shakleelah dapat saya enjoy dan menyimpan. Lebih best, bonus Shaklee boleh berubah-ubah setiap bulan! Semuanya bergantung kepada usaha kita sendiri.

Apa lagi kelebihan bisnes Shaklee??

Bonus dia selari dengan usaha kita. Biz ni bukan head hunter. Oleh kerana itu mempunyai downline sahaja tak memberi apa2 manfaat. Ada sesetngah biz, dapat downline dapat bonus , maka ini dinamakan head hunter. Tapi Shaklee bukan.

Saya yang tentukan bonus saya. Maka saya kena rajin sebab saya nak beri banyak pada keluarga dan ummah.

Ia dah terkenal maka senang nak promote.

Berminat? Boleh emelkan kepada saya untuk membolehkan kami daftarkan dalam kumpulan kami.  

Boleh hubungi saya melalui:

sms/whatsApp: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...