Followers

Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan - seronoknya anak dapat puasa penuh sehari!

Assalamualaikum..

Dah masuk hari ketiga kita berpuasa kan. Tak wish pun lagi kawan-kawan pembaca sekalian.. hehe.. So far macam mana puasa kawan-kawan? Harap takde masalah. Bagi ibu mengandung dan menyusu, mungkin penat sikit.. Tapi ikut pengalaman saya, puasa sambil menyusu jauh lebih memenatkan berbanding waktu mengandung. Tapi alhamdulillah, dengan Shaklee.. no problem! :)

Alhamdulillah. Anak sulong saya setakat ni berjaya bangun sahur, tak miss lagi. Tapi yang puasa penuhnya baru satu hari (semalam). Macam mana pun tetap bersyukur & rasa bangga sangat!! Kesian juga tengok dia. beriya nak pastikan puasa tak batal.. sampaikan tak telan air liur sendiri! hehe.. klaka pun ada. Dia silap dengar.. dia kata ayahnya kata tak boleh telan air liur. Padanlah saya tengok bantal kusyen tu basah.. air liur dia menitik rupanya.. adoi la.... along, along.. Lagi satu adegan comel.. waktu mandi petang... disembur2kannya air shower tu sebab takut masuk dalam mulut.. haha.. ibu pesan tutup mulut, takut air masuk dlm mulut.. Disembur-semburnya pulak.. hehe..

Ok lah.. sedikit gambar takde kaitan buat tatapan kengkawan.. Bergambar sebelum keluar setelkan pelbagai urusan di pagi Ramadhan pertama. :) Waktu ni semua puasa yang-yok.. kecuali ibu n ayah ;p

Iklan jap: Blouse dibeli di www.deenasyahida.com



Kata distributor Shaklee.. haruslah kabinet dapur penuh dengan Shaklee.. oh ya. tupperware pun ado. hehe.. 

Inilah 3 produk yang dikenali sebagai Triple Gem. Tapi saya minum ESP & performance drink je waktu sahur (di samping nasi, kurma, bla..bla..) Mealshake bancuh dengan air Vico along...


Jika anda ingin mendapatkan suplemen yang sesuai sepanjang berpuasa.. Tidak kiralah anda ibu menyusu, mengandung, ataupun tidak.. lelaki mahupun perempuan, boleh hubungi saya. Sebarang belian daripada saya melayakkan anda mendapat free consultation ;)

Last but not least! Selamat menjalani ibadah sepanjang bulan Ramadhan. Moga kita sama-sama diberi kekuatan untuk mengaut sebanyak mungkin saham akhirat yang berlipat ganda bulan ni!! :)


Boleh hubungi saya melalui:

sms/whatsApp: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey
ID Shaklee: 852412


1 comment:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yeay! tahniah untuk along sebab puasa penuh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...