Followers

Thursday, June 28, 2012

Bekalan Performance Drink hari ni..


Assalamualaikum..

Seminggu ni terpaksa meredah lautan kereta. huhu.. Sebab menghadiri kursus kat INTAN. Dah lama tak travel dalam jem.. Dengan nak keluar rumah awalnya.. Dengan jem nya. Walaupun dah ikut hiway. Tapi still, keluar je hiway, mak ai.. kereta hampir tak bergerak.

Pagi ni ready dengan bekalan air Performance Drink + Sunquick oren. Nak campur air kosong sejuk je pun dah ok. Sebab dah ada rasa-rasa tangy orange PD ni.. Sebelum keluar rumah, alas perut dengan shake susu Hi-Goat + Meal Shake Shaklee.. Yummmm...


Ya Allah.. kau terangkanlah hatiku agar mudah aku terima segala ilmu pengetahuan yang berguna.
Moga aku dapat memberi manfaat kepada orang lain dengan ilmu yang aku perolehi..
Amin...


3 comments:

ummiarissa said...

hebat bekalan ibu...beri tenaga ni..

Ena's Palace said...

mmm..sedap nyer..minum sejuk² lagi sodap!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amin..moga kita semua beri manfaat kat orang lain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...