Followers

Thursday, May 31, 2012

Kini Berwajah Baru...

Assalamualaikum!



Oh! Sukanya wajah baru blog saya. hehe.. 
Sempoi je sebenarnya.. Tapi suka sebab polkadots tu telah meceriakan blog saya yang sekian lama plain & putih gebu je.
Sekarang kan 'polkadots' memang tengah 'in' cewah..

Bila berblogwalking ... Suka tengok n baca blog-blog yang cantik & ceria... 
Ye lah, first impression pun penting ye tak? 
Penampilan memainkan peranan penting, tak kisah lah manusia ke, packaging barang ke..

Malah blog pun macam tu juga.. 
Bila berpenampilan menarik, orang pun lebih seronok untuk 'lepak' lebih lama kat blog kita. 
(selain penulisan yang best la kan..)

Apa pendapat kawan-kawan? Ok ke? 
Boring nanti tukar lain pulak ;)


9 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik2, ceria je =)

ibuhebat said...

hehe.. tq! :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mekasih sebab follow saya =)

inazamri said...

hebat dan menyerlah sekali.

wardah @ fie shah said...

salam, saya rasa ok dah ni. cute & nice!

msredcheesecake said...

suka sgt header yg kiut tu....

ibuhebat said...

sama2, no problem ;)

ibuhebat said...

wah.. tq tq :)

IxoR@ said...

memang polka dot tengah in sekarang ni....

cute tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...