Followers

Wednesday, May 30, 2012

Goodie Bag Terpaling Sempoi :)

Assalamualaikum...

Lama betul tak update blog. Ketandusan idea betul. Huhu.. Walaubagaimana pun.. Terjumpa pulak gambar-gambar lama.. Bolehlah publish kat blog walaupun dah agak basi.. huhu..

Sebelum ni dalam entri ini saya pernah survey apa yang nak disediakan sebagai goodie bag sempena birthday along. Konon-konon nak yang healthy food je lah. Memang healthy sangat! And simple! Hehe.. Cer teka apa dalam goodie bag di bawah ni...


Go green! Say NO to plastic bag. hehehe...


Dapat gak sekotak besar goodie bag ni.. 



Kerahan tenaga kanak-kanak. Tapi takpe, dorang more than willing to help. hehe...

Dalam gambar ni dah tau kan apa isi goodie bag kat atas tu...
Sebiji epal! ;)


Di samping goodie bag, ibu sediakan juga jeli untuk makan-makan dengan kawan sekolah along..

Selain tu ada juga masak mee goreng. Tapi tak snap gambar pun. 
Sempat juga bake sebiji kek otromen. hehehe..

Alhamdulillah...



3 comments:

atie @ ejay said...

hihi baguslah..simple dan selamatkan bumi!

Shahriah Abdullah Novelis said...

Good idea!! i like... :))

inazamri said...

utk bg hepi kat budak2 mmg elok bg goodie bag cam ni.aritu pun akak ada buat simple2 je kat anak yg smbut bday utk bg kt kawan2 sklh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...