Followers

Monday, February 20, 2012

Testimoni : Rezeki melimpah ruah buat si kecil

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah, di sini saya kongsikan seorang lagi ibu yang berjaya membuat stok susu buat bekalan si kecil, sedari dalam pantang lagi. Menurut Pn. Dg Siti Norbaizura, untuk 2 kali pam sahaja beliau boleh dapatkan sehingga 20 oz! MasyaAllah.... sungguh, rezeki setiap anak itu tak sama. Tapi apa yang lebih penting kita teruskan usaha dan berdoa semoga Allah cukupkan susu kita buat anak sehingga sekurang-kurangnya 2 tahun. 
Antara usaha beliau adalah konsisten dengan pengambilan set Eu-four iaitu set penyusuan Euphoria yang tersangat fofular semenjak dilancarkan! Set ini memang sesuai diambil oleh ibu-ibu seawal dalam pantang kerana dapat memenuhi keperluan nutrisi ibu menyusu. Selain pengambilan suplemen, ibu juga tidak seharusnya mengabaikan konsep supply vs demand untuk memastikan susu buat si kecil sentiasa mencukupi.

Ibu-ibu di luar sana, janganlah setakat tengok sahaja stok mereka yang meriah ni. Ambil tindakan sewajarnya supaya anda tidak menyesal di kemudian hari. Tempoh 2 tahun bukanlah lama sangat, jadi gunakan tempoh ini dengan sebaik-baiknya untuk pastikan si kecil anda membesar dengan air susu ibu sebagai tanda kasih dan sayang anda kepada mereka.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi saya melalui:

sms: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati LueyNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...