Followers

Tuesday, January 17, 2012

Shaklee Ostematrix - Vitamin Kegemaran Ramai

Assalamualaikum!

Kalau nak tau, antara vitamin kegemaran ibu-ibu selain ESP adalah Ostematrix. Nak tau sebab apa? Sebab ada banyaaakkk kebaikannya. 

Saya sendiri, malam tadi telan Ostematrix 4 biji sebelum tido, alhamdulillah lebih mudah bangun pagi tadi. Badan pun rasa lebih segar dan 'ringan'. Biasalah, bila dah berumahtangga, lagi-lagi dan beranak-pinak, banyak tanggungjawab yang nak diselesaikan. Kalau ada pembantu rumah, tahan lagi. Tapi kalau tak de, pandai-pandailah nak survive. Hah, bila dah penat tu, jangan anak pulak dijadikan tempat melepaskan geram dan amarah kita. Saya pernah terbaca, yang orang perempuan ni bila marahkan suami, dia tak marah direct kat suami dia, tapi dia cenderung melepaskan geram dan marah pada anak dia. Na'uzubillah.. Moga Allah jauhkan kita daripada tabi'at macam tu...
Ok, berbalik pada Shaklee Ostematrix tadi... Ostematrix ni actually Kalsium Magnesium. Bila dengar 'kalsium' je, kita otomatik terfikir untuk tulang, gigi dan yang seangkatan dengannya. Betul tak? Tapi, sebenarnya khasiat kalsium, ataupun Ostematrix adalah lebih daripada itu! Boleh baca di entry ini. So, tak hairanlah siapa yang dah cuba Ostematrix ni akan dapati mereka lebih mudah membuang air besar, badan rasa lebih segar, tiada lagi sakit-sakit pinggang atau kebas-kebas... 




Ostematrix ini juga saya sangat syorkan kepada ibu-ibu mengandung, kerana keperluan kalsium magnesium yang tinggi. Jika kita kekurangan kalsium sewaktu mengandung, kita menghadapi risiko untuk sakit gigi, sakit pinggang, simpul biawak, dsb. Ada kawan saya siap boleh main boling lagi waktu mengandung. Tapi, alhamdulillah, dengan pengambilan Ostematrix, tiada sakit-sakit badan macam yang dia alami sebelum ambil Ostematrix. (Jangan main boling waktu mengandung ya!)

Bulan ni ada offer istimewa untuk set Eu-Four pack dan juga dengan setiap belian 2 botol ostematrix. Boleh emel atau sms saya jika berminat k!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.



Boleh hubungi saya melalui:

emel : ainihayati[at]gmail.com
h/p: 012-2897359
fb: Aini Hayati Luey

1 comment:

msredcheesecake said...

Sy mmh perlukan something like this... Tp kalu mahal sgt tak mampu... Berapa harganya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...