Followers

Saturday, January 21, 2012

Dulu 3 oz sekali pam, sekarang boleh cecah 8-10 oz. Alhamdulillah, keputihan pun tiada lagi..

Assalamualaikum...

Memang menakjubkan! Dulu sekali pam, ibu ini cuma boleh dapat 3 oz sahaja. Sekarang, setelah 2 bulan consume Set B Euphoria, ibu ini mampu mendapat 8-10 oz susu sekali pam. Siapa tak seronok kan bila hasil susu bertambah begitu ketara sekali!

Namun, 2 bulan bukanlah satu jangkamasa yang singkat bagi sesetengah orang. Pada pendapat saya, seseorang ibu perlu mempunyai semangat yang cekal, kesabaran yang tinggi dan usaha tanpa jemu untuk sampai ke tahap ini. 

Vitamin yang terkandung dalam Set B ini bukanlah ubat 'magik' untuk menambahkan susu ibu. Ia sebenarnya makanan tambahan yang mengisi lohong-lohong zat dalam badan kita, seterusnya menjadikan kita lebih sihat, cergas, ceria dan secara tidak langsung melancarkan penghasilan susu ibu. Pengambilan set penyusuan Euphoria yang diiringi dengan konsep asas penyusuan (supply vs demand) serta doa memohon Allah menambah rezeki susu buat anak kita adalah kunci kepada kejayaan penyusuan susu ibu.. 

Alfalfa dalam Set B pula bukan sahaja bertindak sebagai milkbooster, malah ia juga turut dapat mengatasi masalah keputihan, seperti yang telah dialami oleh ibu di atas. :)

Apakah sebenarnya khasiat Set B Euphoria?
  • Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, dan Alfalfa
  • Sesuai untuk ibu yang TIDAK  mempunyai masalah penyusuan
  • Tujuan utama mengambil suplemen adalah untuk memperkaya nurisi dalam susu ibu
  • Alfalfa membantu menghasilkan susu ibu dengan lebih cepat
  • Sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan masalah keputihan
  • Set ini dapat membantu jika bayi mempunyai masalah eczema
  • Kurang sesuai untuk ibu-ibu yang baru melahirkan / berpantang kerana tidak sesuai untuk bayi yang mengalami jaundice dan ada sesetengah bayi mengalami sedikit cirit dengan alfalfa.
Jika syarikat susu formula berlumba-lumba meniru susu ibu untuk menghasilkan susu 'terbaik'.. Pastinya kita sebagai ibu prihatin mahukan yang terbaik untuk anak kita kerana apa yang kita makan akan disalurkan kepada anak yang kita susui, insyaAllah...

Boleh baca lebih banyak testimoni di sini...

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi saya melalui:

sms: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...