Followers

Tuesday, December 6, 2011

Testimoni: Herbal Blend Multipurspose Cream

Assalamualaikum!

Selain suplemen untuk di'consume', Shaklee juga ada produk untuk luaran. Antara yang mendapat sambutan hangat, terutama di kalangan ibu-ibu ialah Herbal Blend Multipurpose Cream. Kenapa glamor di kalangan ibu-ibu? Sebabnya, ia sangat bagus untuk atasi ruam dan masalah kulit yang biasa dialami oleh bayi seperti nappy rash dan macam-macam lagi. Sesuai dengan namanya 'multipurpose' atau serbaguna, banyak kegunaan lain yang boleh dimanfaatkan daripada krim ini...

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Beberapa testimoni untuk dikongsi bersama...Sebagai ibu yang prihatin, why not sediakan satu Herbal Blend ini di rumah.. Jadi ia tersedia bila-bila masa diperlukan! Harganya juga sangat berpatutan, iaitu RM27.50 (WM)/ RM28.75 (EM). Kalau nak dapat harga spesel dengan diskaun terhebat, boleh emel atau sms saya... ;)


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi saya melalui:

sms: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey

1 comment:

ctziey said...

Sy pakaikn krim ni kt muka baby sy yang ruammm tp makin teruk ye? N kulit bayi makin kering kenape ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...