Followers

Thursday, December 29, 2011

Orait.. Last Quiz for GA!

Assalamualaikum!

Ok lah.. jom tengok apakah soalah Kuiz Terakhir untuk GA blog Ibu, Hebatkan..

Syarat-syaratnya sama seperti sebelum ni. Cuma tempoh, soalan dan hadiahnya je berbeza. Mari saya copy-paste untuk tatapan semua...


Kuiz Mingguan GA 1st Anniversary Ibu, Hebatkan

Syarat-syarat penyertaan


  1. Terbuka kepada semua follower blog Ibu, Hebatkan... Yang belum follow, boleh follow sekarang :) Kalau anda berada di oversea pun boleh join, asalkan ada alamat di Malaysia untuk tujuan penghantaran hadiah - kalo menang ;)
  2. Tempoh Kuiz Minggu Kedua adalah dari 29 Disember 2011 - 5 Januari 2012
  3. Buat satu entri tentang Kuiz Mingguan GA ni dengan tajuk "Kuiz Minggu Terakhir GA 1st Anniversary Blog Ibu, Hebatkan..." dan berikan jawapan anda dalam entri tersebut.
  4. Tinggalkan link ke entri ini.
  5. Tak perlu letak banner kat sidebar bagai sebab saya nak mudahkan kerja anda (Selain saya tak sempat buat banner kuiz.. kui kui.. )
  6. Tag 3 blogger dan pastikan diorang tahu ler.
  7. Seorang pemenang dengan jawapan yang betul akan dipilih secara random selepas tamat tempoh penyertaan. (Kalau lagi ramai join,kemungkinan besar saya akan tambah bilangan hadiah)
  8. Ok, last but not least... Inilah soalan untuk Kuiz Minggu Terakhir...
"Namakan Badan yang mengeluarkan sijil Halal untuk produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia"

Hadiahnya ialah...


Sebotol Basic H. 

Basic H ni adalah cecair serbaguna. Bukan setakat boleh digunakan sebagai pencuci lantai, lap lantai, tingkap, bla.bla.. tapi jugak boleh digunakan untuk membilas sayuran, untuk tuam badan anak demam, untuk basuh cloth diapers juga sangat sesuai!

Lebih info kegunaan Basic H dan cara-cara penggunaannya di sini.

All the best!!

Aini Hayati Luey
ID Shaklee : 852412
emel : ainihayati[at]gmail.com
h/p: 012-2897359
COD : Putrajaya

13 comments:

zakira afina said...

tenx for the tag :)

Ummu Ukasyah said...

assalammualaikum.. ummi join ya.. harap rezeki Ukasyah..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

KimiChee said...

Joined :)

http://thelittlefh.blogspot.com/2011/12/kuiz-mingguan-ga-1st-anniversary-ibu.html

iqawangi said...

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-pertama-ga-1st-anniversary.html

KimiChee said...

Sudah tukar ^^

http://thelittlefh.blogspot.com/2011/12/kuiz-mingguan-ga-1st-anniversary-ibu.html

Nida said...

As-salam..

Saya mencuba.. moga ada rezeki buat keluarga... amin.

http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary_04.html

Terima kasih.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam...join lagi!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

selamat tahun baru 2012!!

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

hasmiza said...

salam..sy join

http://duanmizastory.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

id follower & fb: hasmiza abas
emel: hasmiza.abas@gmail.com

Zuraida Rahim said...

Saya join

http://tudungdotnet.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

hasmiza said...

saya join

http://duanmizastory.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

id follower & fb: hasmiza abas
emel: hasmiza.abas@gmail.com

hasmiza said...

opss sori sis..terhantar komen 2kali lak..huhu

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/01/kuiz-minggu-terakhir-ga-1st-anniversary.html

TQVM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...