Followers

Wednesday, December 14, 2011

Kuiz Minggu Kedua GA 1st Anniversary Blog Ibu, Hebatkan...


Assalamualaikum,

Akhirnya saya berpeluang untuk buat entri untuk Kuiz Minggu Ke-2!! Maaf atas kelewatan, terutama kepada yang ternanti-nanti tu :)

Ok lah, saya senaraikan balik syarat-syarat penyertaan beserta soalannya :

Kuiz Mingguan GA 1st Anniversary Ibu, Hebatkan
Syarat-syarat penyertaan

  1. Terbuka kepada semua follower blog Ibu, Hebatkan... Yang belum follow, boleh follow sekarang :) Kalau anda berada di oversea pun boleh join, asalkan ada alamat di Malaysia untuk tujuan penghantaran hadiah - kalo menang ;)
  2. Tempoh Kuiz Minggu Kedua adalah dari 14 - 20 Disember 2011
  3. Buat satu entri tentang Kuiz Mingguan GA ni dengan tajuk "Kuiz Minggu Kedua GA 1st Anniversary Blog Ibu, Hebatkan..." dan berikan jawapan anda dalam entri tersebut.
  4. Tinggalkan link ke entri ini.
  5. Tak perlu letak banner kat sidebar bagai sebab saya nak mudahkan kerja anda (Selain saya tak sempat buat banner kuiz.. kui kui.. )
  6. Tag 3 blogger dan pastikan diorang tahu ler.
  7. Seorang pemenang dengan jawapan yang betul akan dipilih secara random selepas tamat tempoh penyertaan. (Kalau lagi ramai join,kemungkinan besar saya akan tambah bilangan hadiah)
  8. Ok, last but not least... Inilah soalan untuk Kuiz Minggu Kedua...
"Suplemen Shaklee adalah sejenis makanan tambahan SEMULAJADI. Berikan 3 sebab mengapa kita perlu dapatkan suplemen semulajadi, bukan sintetik."

clue: boleh refer kat 'mesti baca' kat panel belah kanan blog *wink *wink


Hadiahnya pula kali ini ialah:

Chewable Vitamin C Shaklee bernilai RM37.50 (WM)

Chewable Vitamin C Shaklee ini bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, malahan juga boleh diambil oleh orang dewasa yang tak gemar 'menelan' tablet. Rasanya masam-masam manis tanpa perasa mahupun pewarna tiruan. 

So, seperti biasa... lebih banyak penyertaan, lebih besar peluang anda memenangi Kuiz Minggu Kedua ni.. ajak kawan-kawan join ya! ;)

Terima kasih.

Aini Hayati Luey
ID Shaklee : 852412
emel : ainihayati[at]gmail.com
h/p: 012-2897359
COD : Putrajaya

6 comments:

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html

TQVM

Nida said...

As-salam.

Nida turut sama menjayakan. Moga-moga ada rezeki buat keluarga.. ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html

id follower: Nida

Terima kasih.

Joel Leslie said...

salam sejahtera :)

Saya join kuiz minggu kedua ini :)

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html

id : Joel Leslie

thanks :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Atie join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html

TQ

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html

TGIF Malaysia said...

join..
entri:http://tgifmalaysia.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html
ID: TGIF Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...