Followers

Wednesday, July 27, 2011

Tips kekal bertenaga = Performance + ESP

Assalamualaikum!

Counting down to Ramadhan!! Seronoknya... Ramai yang telah bersedia dengan ESP dan Performance Drink supaya badan tidak terlalu letih, especially hari-hari pertama berpuasa. Mau melepek kan. Tapi insyaAllah, dengan dua minuman ini, dehydration melampau dapat dikurangkan dan tenaga lebih maintain. Pengalaman saya sebagai ibu menyusu yang berpuasa... ada masanya rasa flat gila-gila, nak angkat tangan pun tak larat kalau dah petang tu.. huhu.. Tahun ni, insyaAllah moga tenaga lebih maintain, dan moga penghasilan susu juga maintain.. amin...






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi saya melalui:

sms: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...