Followers

Monday, June 6, 2011

Testimoni: Another satisfied consumer ;)



 Assalamualaikum!

Alhamdulillah, seorang lagi consumer/customer yang berpuashati dengan hasil Set B Shaklee.. Dengan Shaklee, anda bukan setakat dapat tambah susu badan.. malah, kesihatan juga bertambah baik. 

Bila kita mendapatkan zat yang cukup untuk badan kita, khasiat itu secara tak langsung turut diturunkan kepada anak yang kita susui. 

Betul, susu ibu itu sendiri Allah dah jadikan cukup sempurna zat yang terkandung di dalamnya. Tapi, tak salah kita cuba buat yang terbaik, kan? Lagipun, tempoh penyusuan yang disyorkan tak lama, hanya 2 tahun (huhu.. tak lama ke?).. Jadi, kita gunakanlah 2 tahun ni dengan sebaik-baiknya. 

Bila anak dah berhenti menyusu, dah takde peluanglah kita nak 'salurkan' zat dan khasiat pemakanan melalui apa yang kita makan kan? Masa masih menyusu ni, kalau anak demam, boleh lagilah kita nak tambah vitamin C dalam pemakanan supaya anak cepat sembuh... Kalau anak ezcema, boleh lagilah kita minum ESP untuk kurangkan eczemanya... Jadi, gunakanlah peluang yang ada dengan sebaik-baiknya. 

Bila baby dah stop menyusu, kita cuma boleh target nak buat itu ini untuk anak seterusnya je lah.. hehe...

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi saya melalui:

sms: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...