Followers

Sunday, April 10, 2011

Senarai Pemenang Giveaway Ibu, Hebatkan Shaklee...

Assalamualaikum!


Sempena birthday baby saya yang pertama esok, saya nak ambil kesempatan untuk announce pemenang GA yang tamat pada 4 April lepas. Ada 7 pemenang kesemuanya. 1 untuk tempat pertama, 1 untuk tempat kedua dan 5 saguhati.




5 X SAGUHATI

1 kain sembahyang
1 baucer bernilai RM20 untuk pembelian trial pack di blog ini

Aini Shazwani





1 X TEMPAT KEDUA
1 kain sembahyang
1 baucer bernilai RM30 untuk pembelian full pack di blog ini
1 baucer bernilai RM20 untuk pembelian trial pack di blog ini


1 X TEMPAT PERTAMA
1 Tupperware Eco Bottle (1L) 
1 kain sembahyang 
1 baucer bernilai RM30 untuk pembelian full pack di blog ini
1 baucer bernilai RM20 untuk pembelian trial pack di blog ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ani Liza!!!

TAHNIAH diucapkan kepada semua pemenang. Pemenang dipilih dengan cara cabutan bertuah tanpa rasa berat sebelah pada mana-mana pihak. Keputusan adalah muktamad. Para pemenang, sila claim hadiah anda daripada saya dengan memberikan full address dan contact number ya... TQ!!!


9 comments:

deqlis said...

tahniah semua pemenang...:-)

Adyshariz said...

Alhamdulillah..ada rezeki kat sini

terima kasih puan penganjur..ni address dan contact no aisha ya

Siti Haisha Aminudin
Epson Toyocom Malaysia Sdn Bhd
Maintenance department
Lot No 1, jln persiaran Industri
Taman perindustrian sri damansara
52200 Kuala Lumpur

017-3287103 ( kalau tak dapat sila tepon dgn sabar tau, siang bz ngan keje)..hehe

cikpuanhady said...

salam..thanks coz sudi pilih me..tahniah juga buat pemenang2 yang lain..me dah emel..

me ada buat tq entri kat blog bawah ni..publish jam 8.22 pagi nanti..

Belog kami :Jom join Heartbeat.my! Tak efek Nuffnang

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

mariah_smile said...

tahniah sume pmenang... best!!!

aNiM said...

Alhamdulillah..
saya dpt saguhati :)
terima kasih^_^
tahniah kepada pemenang lain :)

ibuhebat said...

Salam, Kepada pemenang GA (ain, mama lya, umiliza989, anim, cikpuanhady,adyshariz & ani).. untuk makluman, baucer yang anda menangi kira efektif serta-merta ya. Tiada baucer fizikal yg akan diberikan. Kiranya boleh buat pembelian di blog Hebatkan dan otomatik dapat diskaun RM20 (TP) @ rm30 (FP) .. Tapi, pastikan anda order sebelum 1 Mei 2011 ya.. Jangan tunggu lama-lama, nanti expired baucer tu. hehe.. 'baucer' tu boleh diberi kepada orang lain kalau tak nak digunakan. Cuma kena maklumkan kepada saya saje..

Kain sembahyang akan diposkan (kecuali ain n ani la.. bagi by hand jer) sapa yang belum bagi address, sila bagi cepat. saya nak pos sekaligus je. senang. :)

mamalya said...

wahh terima kasih..and tahniah to others winner.

my add:
Wan Nureen Farhan
No 1572 Taman Seroja 1,
Binjai,
24000 Kemaman, Trgnu.
Tel:019-6645539

umiliza989 said...

assalaualaikum,,,,,
saya baru kirim email mengenai maklumat diri....
maaf sebb lambat bagi maklum balas...kurang sihat sebelum ini

aNiM said...

hadiah dah sampai.tq

http://mrsmaza.blogspot.com/2011/04/hadiah-kain-sembahyang-dah-sampaiterima.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...