Followers

Tuesday, April 26, 2011

Dengan Shaklee, tiada lagi sakit-sakit pinggang :)

Assalamualaikum!

Alhamdulillah, sorang lagi customer cum officemate telah dapat merasai kebaikan Shaklee.. Hasil disiplin dan sabar dalam mendapatkan kesan positif shaklee... Walaupun kitorang ni nama je satu office, tapi kadang tu payah jugak nak jumpa empat mata dan sembang-sembang. Sudahnya emel jugak yang jadi penghubung. heheh..kalau tak emel, gchat ;)

Ini saya copy-paste emel feedback dari Ana:




Kalau kurang jelas, meh saya copy paste lain...
"Salam...
 terima kasih kakaini untuk tip yang sgt berguna nie..
Alhamdulilah.. selepas 3 minggu makan shaklee.. ade sedikit perubahan, susu makin byk..kalu dulu sekali pam dpt 4 oz ja.. skrg dan bertambah 5 or 6oz..lepas orperation.. ana selalu sakit belakang, terutama pada tulang belakang..setiap mlm husbn kena  urut.. dekat belakang.. coz.. sakit sgt.. sampai nak menagis... kesian kan. uhuhuh.
Alhamdulilah.. skrg.. sakit dah kurang... husbn dah tak perlu urut mlm2...
sakit masih ada.. cuma berkurangan... skrg pun.. dah x rasa letih sgt.. lepas waktu kerja...
ana ingat, nak  beli juga ESP tu.. tapi mahal sikt.. nak kumpul duit.. IsnyaAllah bulan puasa nie nak beli  boleh makan masa sahur....nanti bertenaga sikit bulan puasa....:) "

Alhamdulillah, bila dapat feedback positif hasil perkongsian Shaklee ni, rasa shukur sangat.. Ye lah, penerimaan badan setiap orang berbeza-beza. Suspen jugak kalau yang senyap je tanpa khabar berita.. entah ok, entah tidak.. Takut mana yang kena healing crisis tu, sangkakan Shaklee tak bagus. Tapi, sebenarnya, healing crisis dapat dielakkan dengan pengambilan air kosong yang secukupnya, iaitu sebanyak 3L sehari. Nampak macam banyak, tapi kalau kita ambil sikit-sikit, insyaAllah tak terasa banyak pun.. Kalau tak ambil suplemen pun, kita memang disarankan minum air masak dengan banyak.. Inikan pula yang ambil suplemen, dah tu, menyusukan anak pulak.. Mestilah lebih lagi kan. InsyaAllah, kalau kita sabar, pasti akan rasakan juga kebaikan Shaklee ni...

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi saya melalui:

sms: 012-289 7359
emel: ainihayati[at]gmail.com
fb: Aini Hayati Luey

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...