Followers

Friday, March 18, 2011

From PD with Love

assalamualaikum..alhamdulillah. harini hari terakhir meeting. tak sabonyer nak balik and jumpa budak-budak tu. ini pun tengah update dari  bilik mesyuarat hotel. hotel best, pemandangan menarik, tapi sayang tak dapat nak enjoy.. bangun pagi , 8.30 dah start meeting. kol 1 break, 2.30 smbg lagi. 6pm break, 9 malam smbg lagi. maam kol 12 baru naik bilik. jeles berul tengok pelancong lain dgn family dok mandi manda dan bersukaria. huhu.tak pelah, lain kali boleh bawak family datang sini. siap ada kapal layar kat dpn hotel . tak sangka ada juga tempat secantik ini, especially di PD. rate hotel pun rupanya quite cheap jika dilihat pada standard hotel. sorilah, saya pun bersiaran dari hp jer. jadi satu perenggan je entri kali ni. pastu takleh nak delete bila tersilap rtaip. terima ajelah yek.   ok, tuuuam tujuan utama update ni pun just nak share so far masih lagi fully breastfeed fikry walopun dengan stok susu yang sangat sangat terhad. . ini semua tak mungkin berlaku tanpa sokongan padu mak ayah dan suami tersayang. nenek n atok fikry datang dari kampung untuk amik susu. huhu... sangat terharu dan rasa bersalah sebab menyusahkan mak ayah yang dah tua. we love u so mush nenek, atok.. kalo saya bawak keter ke pd ni, memang saya akan drive pagi-pagi buta untuk hantar susuku. tapi apakan daya. moga Allah sentiasa merahmati mak dan ayah.. nanti kita bayar duit minyak n duit tol ya. muah! oh ya, saya juga nak ambil kesempatan untuk ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway anjuran blog hebatkan. masih ada masa lagi, bagi siapa yg belum lagi join. jom! the more the merrier!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...