Followers

Thursday, January 27, 2011

Promosi Pembukaan!!!

- Ini adalah sticky entry -
Assalamualaikum wrt,

Dengan lafaz Bismillahirrahmaa nirrahim.. Dengan ini saya mengumumkan bahawa blog ini menawarkan produk SHAKLEE untuk anda...

B-Complex + Vita-C + Alfalfa Complex + Vita-Lea

Sebagai Permulaan, blog ini menawarkan beberapa set sahaja dulu, iaitu Set A (Optimum Health), Set B (Breastfeeding Set), Set E (Set B + Ostematrix) dan Set G (Resdung, Alahan, Eczema). Kiranya set yang terdiri daripada vitamin-vitamin di atas.

Boleh rujuk panel belah kanan blog ini untuk detailnya ya.

Jadi saya nak war-warkan promosi pembukaan blog Hebatkan.. iaitu:


Bagi 2 pembelian pertama SET B (BRESTFEEDING), akan menerima FREE GIFT iaitu, bukan 1, tetapi 2 FRAME FRIDGE MAGNET yang sangat comel seperti dalam gambar di atas. Boleh letak gambar yang tersayang, boh kat fridge atau kat opis. Tapi warna tak semestinya seperti yang dalam gambar tu ya.

Kenapa anda sebagai ibu menyusu perlukan suplemen SHAKLEE??

  • Anda akan lebih bertenaga, bersemangat dan ceria dengan kehadiran B-complex dan Vitamin C dalam diet harian.
  • Anda bertenaga kerana mendapat 12 vitamin dan 7 galian lengkap dari Multivitamin yang dengan iron formula.
  • Susu mudah dihasilkan dari tubuh badan yang sihat ditambah pula alfalfa sebagai milk booster.
  • Jika badan anda sihat sudah tentulah akan mempengaruhi emosi ibu itu sendiri. Maka emosi yang sentiasa positif dapat mengurangkan stress, seterusnya susu lebih mudah terhasil.
  • Bila badan sihat, kita pun lebih ceria menghadapi hari-hari yang mencabar, terutama sebagai multi-tasker :)
Jadi, tunggu apa lagi. Cepat dapatkan Trial Pack SET B dengan harga yang sangat berpatutan, RM80 sahaja!! Emel saya di ainihayati@gmail.com atau sms di 012-2897359.

Wassalam..




2 comments:

Azrina said...

Tahniah, selamat datang ke dunia Shaklee.

ibuhebat said...

Thanks Along. Banyak nak kena belajar ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...